Et logo med kraft...I takt med at livet folder sig ud, tager drejninger og nye veje, så fik jeg et behov for at danne mit eget billede. Et billede hvori det jeg gerne vil ud med, kan signaleres.

Jeg er ikke kreativ på den måde. Mine kreative krafter ligger andre stedet. Men heldigvis, så kender jeg en der kan den slags. Der har livsnerve og indføling og lige præcis forstår hvad jeg mener. Min kære, dygtige onkel, der altid træder til, hver gang jeg kalder og som skaber de smukkeste billeder. Se mere til hans arbejde på Per Eckart...

Så det er mig en stor, stor glæde at vise jer det nye logo for Hyldemors Have - mit nye bomærke. Mit fingeraftryk.

Hyldemor Logo_original_web.farvekode

Hun er mig, jeg er hende. Kvinden med hylden i armene. Der rækker mod himlen, men samtidigt vandrer på jorden. Med månen i kredsløb og selvfølgelig med "rettigheder" fra det gamle solhjul... Jeg er så glad og tilfreds med billedspillet i den smukke illustration. Og jeg glæder mig til at lade den virke for mig...

Hvad tænker du, når du ser på billedet?

Kategorier

11 kommentarer

Katka Arentsen
 

Hej Maria. Det er et meget meget smukt logo. Det har personlighed og meget dig. Det sjove er at jeg så det som det var. Når du så invitere til reaktion, så skete der noget...... Jeg er selv meget glad for sort og hvid, men jeg tænker der mangler lidt kulør. Andet hae jeg ikke at tilføje ?? Knus Katka
Læs mere
Læs mindre
Maria Lisette
 

Jeg har heldigvis fået det i en masse forskellige farver, så jeg kan vise "mig" frem efter humør... Men til en start, var det dejligt at kunne vise det i dets rene form! Kh
Læs mere
Læs mindre
Marina
 

Hold da op hvor er det bare smukt og stærkt. Jeg tænker at det passer lige præcis til dig og personligt er jeg helt vild med den rene form du viser her. Også meget smukt billed du har i din header for tiden.
Læs mere
Læs mindre
Jo
 

Super skarpt logo - med en blød streg. Jeg ser dig helt ud til spidsen af hyldebladet.
Læs mere
Læs mindre
Birgitte B
 

SÅ smukt - og lige dig. Det er virkelig ramt helt præcis!
Læs mere
Læs mindre
Maria Lisette
 

Tak Jo... Jeg er virkelig også bare så glad for det....
Læs mere
Læs mindre
Maria Lisette
 

Tak Birgitte! Jeg vil give dig helt ret! ;-)
Læs mere
Læs mindre
Maria Lisette
 

Tak Marina, jeg er også virkelig glad for det! :-) Ja, jeg er også vild med billedet i headeren, det kan jeg desværre ikke tage æren for, det er "bare" et wordpress theme... ;-) KH
Læs mere
Læs mindre
Livsglimt
 

Hold da op hvor er det flot. Meget smukt!
Læs mere
Læs mindre
Livsglimt
 

Det er virkelig smukt. Tillykke med det!
Læs mere
Læs mindre
Maria Lisette
 

Tusind tak Lisbeth! Jeg er også helt ufattelig glad for det!!!!
Læs mere
Læs mindre

Skriv en kommentar