Rundt om ildenEN PODCAST OG SAMTALERÆKKE 

mellem Carina Lyall og Maria Hyldemor


Lyt til podcasten via Apple Podcast eller Spotify

Vi reflekterer over egen praksis, verdens tilstand og meningen med det hele, mens vi tager udgangspunkt i vores baggrund som undervisere og ceremoniledere i det shamanistiske og naturspirituelle miljø, i vores visioner og passioner.

Vi stræber efter at samtalerne er ærlige, dybe og fyldt med latter - som enhver god snak rundt om ilden.

Tryk på ikonet for at lytte til samtalerne

1. samtale “Ritualer - hvorfor giver det mening i et moderne liv”

Hvad er et ritual og hvordan bruger vi dem i vores arbejde og liv. Hvad ser det ud for en shaman og en der ikke vil have en titel? Vi snakker om hvad det egentlig er vi gør og hvorfor.


2. samtale “Værktøj - hvad skal vi med det”

I dette afsnit af ‘Rundt om Ilden’ skal det handle om værktøjer. Hvor meget grej skal man egentlig bruge for at være "spirituel". Hvordan opbygger man et forhold til de ting man så bruger? Og hvorfor overhovedet? 


3. samtale “Fællesskab - hvordan arbejder vi”


Vi taler i denne episode om fællesskab. Hvad det giver os, hvad det "kræver" og hvordan de samles i forskellige miljøer. Vi berør det at stå udenfor, oplevelser mange af os deler og vi hvorfor vi har brug fællesskabet.

 

4. samtale "Regler og respekt"

I denne episode snakker vi om at ære hvor vi har vores læring fra. Det med at anerkende de lærer vi har haft.
Og om der mon findes regler i den naturspirituelle verden?


5. samtale "Titler og ansvar"

I dette afsnit snakker vi om titler. Er det vigtigt at kalde sig shaman, vølve, heks, medicin mand og kvinde, for at kunne give videre til andre? Hvad kan vi bruge alle vores certificeringer til? Hvad siger titlerne egentlig? 

 Om os

 

Carina Lyall:

Jeg arbejder med naturen praktisk, kropsligt og spirituelt. De seneste 14 år har jeg arbejdet som selvstændig.

Min hjertes arbejde er, at styrke forbindelsen, forståelsen, fordybelsen og taknemligheden for naturen i og omkring os – helt kogt ned ‘healing the story of separation’. Jeg er mor til 3 piger og bor i skoven ved Bisserup med min kæreste.

Besøg Carina på www.carinalyall.com 

67488577_2410573989224997_1650649888557367296_n-2
Hyldemors_Have_0319-kopi

Maria Lisette Jacobsen, Hyldemors Have:

Jeg kalder mig oftest “en moderne klog kone”. Jeg har i over 20 år arbejdet med moderne shamanisme, naturspiritualitet og urtemedicin på et jordnært og praktisk plan med udgangspunkt i de gamle nordiske traditioner.

Det er her, jeg søger råd vejledning, helbredelse og kraft – både til mig selv og andre. Til dagligt underviser jeg, holder kurser og foredrag og skriver bøger.