Vovede visioner og vilde fantasier

Jeg deler mit visionskort ved dagens slutning Her forklarer jeg tankerne bag mit visionskort til de andre deltagere

I dag har jeg taget mig af mig selv. Alt i mens at jeg håber på, at jeg har investeret i min fremtid. Jeg har været på workshop i the art of vision board-making... Det har været en fantastisk dag. Virkelig. Sådan en dag, hvor der ligesom er nogle brikker der falder på plads. Igen. That's happened a lot lately...

Kort fortalt er et "Visionsboard" et kort eller en planche, hvorpå man forsøger at sætte billeder og ord på sine drømme for fremtiden. For de ting, som man gerne vil støtte og have mere af i sit liv. Noget man hver dag kan kigge på, og som kan minde én om at holde fokus på sit mål. - Et "drømmekatalog".

Kurset var udbudt af dygtige, søde og skønne Lise (Meijer) fra Creative Vitamins. Hun laver de mest fabelagtige billeder, og hendes billedverden er så fin og efter at have mødt hende, er det tydeligt, at der ligger meget af hende selv i billederne. Hun kan noget med ord og billeder sammen, og jeg har både små citater og billeder rundt omkring her i huset, for de emmer af inspiration!

Og den inspiration nåede helt ind i hjertet på mig i dag, hvor vi mødtes seks kvinder, hver på vores sted i livet, med hver vores udfordringer, ønsker, håb og drømme for 2015 og længere endnu. Det har været en intim og nærværende dag. Jeg er fuld af ærbødighed over den tillid, med hvilken personlige historier blev delt, og det var så spændende at følge hver enkels process i løbet af dagen.

Jeg har selv tidligere arbejdet en del med både manifestationer, law of attraction og "ønskelister for fremtiden", men der var noget ved at sidde en gruppe mennesker sammen, med samme formål, og at nære og støtte hinanden undervejs. Det var ganske særligt!

Gennem små skriveøvelser, indre rejser og kreative produktioner fik vi først fundet frem til vores visioner, men også værdier og udfordringer. Det var virkelig interessant at opleve, hvordan tingene formede sig, som dagen skred frem. For nok havde jeg måske en udefinerbar idé eller drøm om, hvor jeg gerne ville hen af, men kurset og frembringelsen af visionskortet (det ord ligger altså bedre i min mund), gjorde pludselig mine mål og drømme, langt mere håndgribelige. Pludselig blev der sat ord (men mest billeder) på mine ønsker for fremtiden.

En fremtid der virkelig synes levende, medrivende og fuld af kraft. Undervejs i processen med at skabe kortet, tænkte jeg flere gange, at dén kvinde, der har "det her liv" vil jeg virkelig gerne møde. Hun må være en fantastisk spændende kvinde! Men jeg relaterede mig ikke som sådan til det. Jeg betragtede bare "den her kvinde" udefra.

Da jeg kom hjem og viste kortet til min mand, sagde han bare så let som ingenting, "jamen jo, det er jo lige dig det der! Det kan jeg sagtens se"... Wauuw... "Kan du?" tænkte jeg bare... Måske kræver det noget tid, før det når ind til min sjæl. Før det går op for mig, er det virkelig er mig. I det der billede. Med alle de sider af livet. Med alle de håb og drømme. Og her skal I så få det - mit visionskort - min vejviser.

Mit visionboard anno 2015 Mit visionboard anno 2015

Igennem øvelserne blev det konkret for mig, at det jeg gerne ville have mere af i 2015 var TID. Tid til at nyde hver enkelt solopgang, tid til kærligheden og tid til at være mig - men i alle tre punkter ligger der implicit et stort og brændende ønske om at være tæt på naturen, at kunne arbejde med planterne, at lade oldtiden fylde i mig, at udvikle mig, men også at træde i karakter og være en del af noget større.

Jeg er meget tilfreds med resultatet. Jeg er endda så glad for det, at jeg ville kunne holde ud at kigge på det hver dag. Og minde mig selv om, at jeg ér DEN KVINDE. Med det her liv.

Kategorier

6 kommentarer

Claudia Ziehm
 

Kære Maria, sikke nogle fine visioner og hvor smukt et visionskort det er blevet! Det har været en fantastisk dag og jeg håber, at vi allesammen vil kunne virkeliggøre vores drømme ... som er så forskellige og alligevel kan sættes sammen til ét stort billede af livsglæde og kærlighed :-) Kærlig hilsen, Claudia
Læs mere
Læs mindre
Miri
 

Tak for at dele dine visioner og drømme for 2015 - det ser meget spændende ud og fyldt af en inderlig glæde. At arbejde så bevidst og derefter tydeliggøre,sine tanker ved hjælp billeder er meget kraftfuldt. Synes bestemt den både kan og skal hænge frit fremme- det er dit liv :)
Læs mere
Læs mindre
Maria Lisette
 

Tak Miri! Det var virkelig også en intens dag!! Vi arbejdede virkelig koncentreret, og det var fantastisk at være en del af "skaberkraften" ;-) KH
Læs mere
Læs mindre
Maria Lisette
 

Kære Claudia, Tak for din kommentar! Ja virkelig, det var overvældende og smukt og spændende!! Kh. Maria
Læs mere
Læs mindre
håndværkeren
 

han er total klog ham din mand :o)
Læs mere
Læs mindre
Maria Lisette
 

Ja, ham har jeg valgt godt! ;-)
Læs mere
Læs mindre

Skriv en kommentar