Ravnemors have...

Det her indlæg, er et af den slags indlæg der bare må skrives. Sådan et der trænger sig på, og som jeg deler, udelukkende for min egen fornøjelses skyld. Fordi jeg er forundret og overvældet og fuldstændig henrykt. Et totalt nørde-indlæg. Og 110% mig. Her er ingen lemmingeffekt, ingen jeg prøver at tækkes eller trække kommentarer på. Jeg kan bare ikke lade være.

Det er nemlig sådan, at der ca. 200 m fra os er en skov. Vallø Storskov. Rundt om os er der åbne marker, så vi har altid haft glæde af at "et rigt fugleliv" (ville ønske jeg kunne sige det med ægte Poul Thomsen-stemme!). Men sidste sommer blev jeg opmærksom på en helt særlig lyd over skoven, en hæs og rungende "kråårk" (og her burde Sebastian Klein altså træde til og lave lyde!).

Måske selveste Hugin og Munin? Måske selveste Hugin og Munin?

Lyden kommer fra en stor sort fugl, der bærer myterne på sine vinger. Odins vingede bebudere af nyt fra fjerne steder. Den knivskarpe læser har nok regnet ud, at det er Ravnen der fortryller mig med sin tilstedeværelse.

Jeg er simpelthen så himmelhenrykt. Michael hyper ikke rigtigt på samme måde. Men jeg er helt vild. De larmer faktisk ret meget, eller rettere - de gør ret så meget opmærksom på sig selv. Der er en flok på fem-seks individer og de flyver dels over markerne omkring os eller nede i skoven.

Jeg har gået i haven i dag, stablet brænde til den store OL-medalje til lyden af ravne-kråårk... Det er sgu ret sejt. Lige nu ønsker jeg mest af alt, at jeg var sådan en psyko-fotoblogger, så at jeg kunne oversvømme bloggen med fede ravnebilleder. I stedet for må I nøjes med hvad iPhonen kunne præstere.

Og hvis nogen skulle være i tvivl, fandt jeg faktisk en ret fed lille film på You Tube om at kende forskel på kragen og ravnen... Hvis nogen ever var i tvivl...

http://www.youtube.com/watch?v=guBwMUAWAJI

Føler mig sgu faktisk ret beæret, over at de vælger lige mit hood at lukrere på. En mytebringer... Hvad varsler dette mon...? Og hvad bringer de af nyt til mig?

Jeg er ganske overbevist om, at jeg skal blive klogere på denne smukke skabning hen over sommeren. Dark Wings Dark Words... Jeg tror det ikke. For mig varsler det nye tider, nyt mod, nye belæringer...

 

Kategorier

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar