Når man booster sit kærlighedsområde...

- så får man nye bordplader i køkkenet!

Køkkenstemning Køkkenstemning

Ja, man skulle måske ikke tro det. Men det er lige præcis dét, der er sket hjemme hos mig igår... Her ser et billede af min fine nye bordplade, men billedet kræver selvfølgelig sin forhistorie.

Før nytår bed jeg (naivt) på krogen på et af de utallige reklamefremstød der fra tid til anden florerer hos diverse coaches og alternative behandlere, og som Facebook flyder over med. I dette tilfælde hed kuren noget så flot, som en 21-dages kærlighedsmission. "Nå ja" tænkte jeg, hvem kan ikke bruge 21 dage med pure love? Selvfølgelig velvidende at det bare er en mulighed for at få min inbox spammet mindst 21 dage i træk med en lille snas af noget og a whole lot of reklame for alle de fantastiske kurser og programmer vedkommende udbyder. Det har jeg travet rundt i før - læs f.eks. mit indlæg Skal jeg frelse dit liv?...

Men pyt, jeg var åben for kærligheden... Og til min glæde kunne jeg læse, at i dette tilfælde handlede det om feng shui, som jeg faktisk har snuset lidt til via Ranvita la Cour og faktisk fået rimelig gode resultater med. Så ja, jeg var sådan set all in fra starten af.

De første par mails med gode råd handlede bl.a. om at få lagt baguakortet (det må du sgu' ligesom bare google) over vores hus og herefter få boostet vores "kærligsområde". Er der noget jeg elsker, så er det at flytte om (min mand hader det) og flytte rundt på dimserne. Men i dette tilfælde krævede det ikke det store indsats fra hans side (endnu), så den gik rent hjem.

For et julegavekort investerede jeg i et smukt udskåret hjerte, der blev hængt op i det udpegede område. En uge senere gik jeg i IKEA for at udvælge mig en køkkenbordplade, som jeg længe har drømt om at få skiftet. Ikke med relation til kærligheden, men bare fordi jeg virkelig trængte til den bordplade i mit liv.

Og nej, man kan IKKE få en 2½ m lang bordplade ind i en VW Up. Jeg prøvede ikke engang. I stedet tog jeg et foto og sms'ede det til min mand i håbet om, at han inden for den næste måned måske gad at tage bordpladen med hjem fra arbejdet. Jeg satte ikke forventningerne i vejret, men fejrede bare, at nu havde jeg da i det mindste udvalgt bordpladen.

Well, well, der sker så det mirakuløse, at da jeg kommer hjem fra arbejde dagen efter, og hvad så?? "Ja, ja så ligger der et hus" (som Agnes sagde til Laura, dengang hun skulle bygge lejligheden om, mens Lauritz var flygtet til Sverige) - Måske ikke et hus, men en spritny bordplade. Monteret og hele svineriet. Så skideflot ser det ud! Og alt det serveret med kommentaren: "jeg ville bare gøre dig glad..."

Halløj der! Hvem sagde at feng shui og den 21 dages kærlighedsmission ikke virker???? Ikke mig i hvert fald. Jeg hænger på og lever med de mange "gode" tilbud!!!

Og jeg vil derudover godt lige putte lidt ekstra blomster i kurven til min mand (måske synes han jeg var lidt streng i mit foregående indlæg) for ikke bare havde han hentet og monteret bordplade. Han havde også hentet børn. Fjernet den gamle bordplade, gået med hunden. Tømt opvaskeren, hængt vasketøj op og lavet aftensmad - inden jeg kom hjem kl. 17....!

Jeg overvejer at leje ham ud, anyone???

Kategorier

8 kommentarer

Birgitte B
 

Åh, ham skal du ikke leje ud. Bare beholde for dig selv, og glæde dig over, hvor fantastisk han er (jeg er lidt misundelig.... ja ok, meget!) :-)
Læs mere
Læs mindre
Miri
 

Sådan ! Se dét er en rigtig mand :) Du er heldig :)
Læs mere
Læs mindre
Maria Lisette
 

Ja det er jeg! :-)
Læs mere
Læs mindre
Maria Lisette
 

Hehe, det kan jeg godt forstå.... Det var virkelig en dejlig overraskelse!
Læs mere
Læs mindre
Birgit Hestrøm
 

Stort knus til min svigersøn og et til dig
Læs mere
Læs mindre
Maria Lisette
 

Det skal jeg give videre... Hvis ik han sover ?
Læs mere
Læs mindre
Maria
 

Jamen se dér da ! Cool :) Jeg ved ikke hvad jeg tror på af feng shui og de forskellige områder. Jeg har selv snust lidt til det tidligere også. Jeg ved til gengæld af for mig giver det energi og godt humør når der er ryddet op og forholdsvis rent omkring mig. Når tingene har sine pladser får jeg ro i kroppen. Jeg er typen der sagtens kan finde på at redde seng sidst på eftermiddagen hvis ikke det er gjort om morgenen, bare for at den er pæn og glat når jeg skal i seng om aftenen. Men hey - lidt ekstra kærlighed kan man da altid bruge, så de tkan godt være jo skulle dykke lidt ned i de områder igen. KH M.
Læs mere
Læs mindre
Maria Lisette
 

Hehe, det kan jeg også finde på! Det kan nok tælles på én hånd hvor mange gange jeg går i seng i en uredt seng på et år :-) Har det på præcis samme måde med roen. Ro på overfladen giver jo på indersiden.
Læs mere
Læs mindre

Skriv en kommentar