Simple Work LinkedIn Banner

"Hvad helved' laver vi!??"
med Carina Lyall og Maria Lisette Jacobsen


Hele samtalerækken samt nye afsnit kan nu høres i vores officielle podcast Rundt om ilden

"Hvad helved' laver vi!??" - En podcast-ish samtalerække i et forsøg på dybere og intime samtaler over kaffen, mens vi prøver at kigge lidt indad med opklarende og semi-kritiske briller på vores hverv i det naturspirituelle miljø, vores visioner, passioner og de gaver vi deler med verden.

Vi kommer i løbet af samtalerne til at vende vores forskellige tilgange til ritualer, ceremoni, forbindelse, naturens kraft, fællesskab og sikkert også alt mulig udenomssnak!

Tryk på ikonet for at lytte til samtalerne

1. samtale: “Ritualer - hvorfor giver det mening i et moderne liv”   
2. samtale “Værktøj - hvad skal vi med det”
3. samtale “Fællesskab - hvordan arbejder vi” 

4. samtale "Regler og respekt" 

5. samtale "Titler og ansvar" 

Carina Lyall:

Jeg arbejder med naturen praktisk, kropsligt og spirituelt. De seneste 10 år har jeg arbejdet som selvstændig og mest med kvinder. Jeg arbejder med mennesker der ønsker at komme tættere på jorden, forstå det cykliske i krop og liv og komme tættere på hvad et bæredytigt liv er, for dem.

Min hjertes arbejde er, at styrke forbindelsen, forståelsen, fordybelsen og taknemligheden for naturen i og omkring os – helt kogt ned ‘healing the story of separation’. Jeg er mor til 3 piger og bor i skoven ved Bisserup med min kæreste og en hulens masse dyr.

Besøg Carina på www.carinalyall.com 

67488577_2410573989224997_1650649888557367296_n-2
Hyldemors_Have_0319-kopi

Maria Lisette Jacobsen, Hyldemors Have:

Jeg kalder mig oftest “en moderne klog kone”. Jeg har i snart 20 år arbejdet med moderne shamanisme, naturspiritualitet og urtemedicin på et jordnært og praktisk plan med udgangspunkt i de gamle nordiske traditioner.

Det er her, jeg søger råd vejledning, helbredelse og kraft – både til mig selv og andre. Til dagligt underviser jeg, holder kurser og tilbyder klientarbejde.