"Hyldemors urtekalender"
af Maria LIsette Jacobsen

Få direkte besked, når du kan forudbestille min næste bog
"Hyldemors urtekalender"
Bogen udkommer i oktober 2024 på Muusmann Forlag.

Skriv mig op!
dEqLgNfMNwe

Om kalenderen:

Hyldemors urtekalender er en inspirerende ugekalender til læseren der elsker naturen. Hende der drømmer om et liv i takt med årstiderne og som vil være klar når de første nælder kommer op af jorden og når det er tid til at høste perikon og hyldebær til urtemedicin. Hende med en lille urteheks i maven der skal holde styr på en helt almindelig hverdag, men samtidigt gerne vil gemme dagens aftaler sammen med inspiration fra den kloge kones husapotek.

Her er oversigt over uge og måned, høstkalender og plads til egne noter. Hver måned hører vi om hvilke urter der er i sæson, hvordan og hvad de kan anvendes til. Med udgangspunkt i lokale urter tager Hyldemor læseren i hånden og inviterer os til at komme naturen nærmere. Smukt illustreret med akvarelbilleder af Louise Livskraft, opfordrer kalenderen læseren til at blive klogere på planternes helbredende kraft og et opmærksomt og bevidst liv tættere ved jorden.

Kalenderen er en lille håndgribelig bid af naturen der gør det uoverskuelige, overskueligt. Til den spirende urtekyndige der drømmer om at kende alle planter – og til den modne sanker der ved at vi aldrig når det hele – men som stadig vil have en let tilgængelig oversigt der minder os om hvornår planterne er klar, mens der samtidigt holdes styr på ugens planer.