For dig som mærker længslen efter...

- det dybe fællesskab
- At leve i takt med årstiderne
- en dybere relation til naturens magi
- at forankre din spiritualitet i din hverdag 

Kender du følelsen af at vende hjem fra et kursus eller inderligt cirkelarbejde og “flyve højt” på dybe indsigter og store oplevelser, men så melder hverdagen sig og lyden af trommens kraft træder i baggrunden og blander sig med støjen fra køen på motorvejen, indkøbslisterne og alle livets udfordringer?

Du er ikke alene og mange oplever de samme kvaler og stiller sig selv det gyldne spørgsmål: “Hvordan bevarer jeg kraften i hverdagen?” Og netop det emne danner rammen for hele kurset.

🍂 Nordisk naturspiritualitet
🕯 Ritualer til din hverdag
🐾 Kraftdyr og åndefæller
🔆 Årshjulets højtider

Alt dette lærer du om på Hverdagsshamanen! 

Gennem kurset i shamanistisk, naturspirituel praksis, som giver dig unik mulighed for at arbejde i dybden med dine egne problemstillinger samtidigt med at du tilegner dig nye færdigheder, hjælper jeg dig med at etablere daglige ritualer der binder det hele sammen.

Du lærer at at forholde dig til naturens kredsløb; årshjulet og finde vejen tilbage til et liv i stærkere forbindelse til den kraft der synger i vinden og ånder i bjerget.

Målet er at kunne rodfæste budskaberne og bevare kraften fra rejserne, så du kan gøre den mere anvendelig i din hverdag og styrke forbindelse til dine skytsånder.

På kurset, som henvender sig til både “grønne” og garvede shamanlærlinge, træner vi det gode håndværk; at styrke forbindelsen til åndefællerne og den anden verden. Vi vil arbejde med de praktiske spørgsmål omkring det at gøre shamanismen til en naturlig del af vores almindelige liv. 

Kurset et velegnet som det næste skridt på vejen efter grundkurset og eller til dig, der trænger til at puste liv i din shamanistiske praksis.

Bemærk: Der er tale om et videregående kursus - og for deltagelse skal du have gennemført grundkurset "Shamanens Vej" eller have tilsvarende undervisning
(kontakt info@hyldemorshave.dk ved spørgsmål).


Din shamanistiske praksis

Vi arbejder med daglige ritualer, påkaldelse, shamanistisk værktøj og de magiske sange. Desuden vil vi træne dét at formulere skarpe og præcise hensigter, for at blive bedre til at forstå budskaberne fra rejserne.

Rådslagning med vildnisset

Du får mulighed for at prøve kræfter med rådslagninger og varselstagning i skoven, for også at kunne inddrage naturarbejdet i din praksis, f.eks. som forberedelse til en udesidning.

Årshjulets kraft

Vi går i dybden med naturhøjtidernes betydning og fejring, og hvordan dét at følge sol og månes rejse over himlen kan give os en større følelse af forbindelse til naturen og en indre ro.

Praktiske oplysninger

Bemærk at kurset er undervisning i shamanistisk praksis, færdigheder og spiritualitet. Der er ikke tale om behandlingsterapi. Det forventes deltagelse i hele kursets varighed af hensyn til kursets indhold og gruppens dynamik. 

Undervisning foregår på The Woodland Lodge og udendørs i den vidunderlige Hesede Skov.

Lille, intimt hold med max 12 deltagere.

Te/kaffe inkl. i pris. Der er mulighed for overnatning på The Woodland Lodge (ikke inkluderet).

30. sep - 1. okt 2023 kl. 10-17

PRIS: 4900 kr. (inkl. moms) evt. som 11 rater á 455 kr

Ventelistepris: 600 kr. - beløbet modregnes prisen eller tilbagebetales

Sted: The Woodland Lodge, Gisselfeldvej 26, 4690 Haslev
(Nærmeste station: Haslev - flextur kan bestilles resten af vejen)
Du er velkommen fra kl. 9.15 - medbring selv frokost.

 • Hyldemors Have

  “Tusinde tak for endnu en dejlig weekend. Det var virkelig skønt at gen-forbinde, både med kraftdyr, åndelige vejledere, skoven og ikke mindst dig og de andre deltagere. Jeg er vild med din tilgang til shamanisme og spiritualitet - det er praktisk og jordnært, men åbner samtidig op for al magien og fortryllelsen vi er omgivet af - måske er det faktisk pga. det praktiske og jordnære og den fine rammesætning, at magien har mulighed for at komme frem. TAK.”

  Deltager, 2022

 • Hyldemors Have

  “Tusind, tusind tak for en fortryllet weekend 🧚‍♂️ som i den grad bekræfter mig i, at jeg er lige der hvor jeg skal være. Det skønneste samvær med sjælevenner, naturen i din dejlige skov og din store viden, tager jeg med, på min rejse fremover.”

 • Hyldemors Have

  “Jeg har efter kurset, haft nogle fantastiske oplevelser som har givet mig svar så dybe og helende, at jeg har fløjet igennem de sidste par måneder. Med dit kursus, er jeg blevet så bevidst om, hvor tæt jeg altid har været på denne måde at tænke på, og jeg føler mig så fortrolig med at være i den verden (og de andre😊), at det er helt retfærdigt at sige, at jeg er kommet hjem.”

 • Hyldemors Have

  “Det er ret fantastisk, at man kan tage hjem fra en weekend i selskab med ånder (samt dejlige mennesker) og så føle sig mere grounded, end man har gjort længe. Jeg havde forventet at føle det grænseoverskridende, men tværtimod føltes det befriende jordnært.”

 • Hyldemors Have

  “Sikke en rejse – stor oplevelse. Kan godt lide din både alvorlige, uhøjtidelige, ærlige og humoristiske måde at undervise på, du skaber en meget tillidsfuld atmosfære.”

 • Hyldemors Have

  “Jeg har haft en fantastisk weekend og jeg har en følelse af, at tingene for første gang giver en mening og dermed en lettelse.”

 • Hyldemors Have

  “Tusind tak for en berigende og spændende weekend! Jeg føler, at jeg har frigjort Shamanen i mig og det er en fantastisk følelse og oplevelse! Tak for dit nærvær, din omsorg og dejlig humor som skaber trygge og åbne rammer for at udvikle os i vores praksis.”

Maria Lisette Jacobsen

 • Kendt fra DR2's "Hedningen, Heksen og Hyldemor"
 • 20 års erfaring med nordisk shamanistisk arbejde
 • En bred viden om praktisk, medicinsk og magisk arbejde med lægeplanter
 • En dyb og solid jordforbindelse
 • En ligefrem og ”nede-på-jorden” undervisningsform
 • En baggrund inden for arkæologi samt nordisk tro og tradition

Maria Lisette Jacobsen har i en lang årrække assisteret Annette Høst (Scandinavian Center for Shamanic Studies) på hendes kurser. 

Vil du læse mere om Maria og hendes arbejde, kan du besøge Hyldemors Have.

KJ4A1154-kopi