Tag med på en fortryllende
rejse gennem årstiderne

Med udgangspunkt i min bog Blandt urter og elverfolk - årets gang i Hyldemors Have vandrer vi gennem årshjulet og de 12 måneder for sammen at fordybe os i naturens kraft.

Til dig der har slugt bogen og gerne vil "mere"...

Måned for måned begiver vi os ud på en opdagelsesfærd gennem årstiderne og spejler dem i vores eget liv, mens vi bliver klogere på naturens visdom og planternes helbredende kraft.

Hvornår er de første brændenælder klar? Hvad laver den kloge kone om vinteren? Hvad skal forberedes nu, hvad kan høstes i september og hvordan lærer jeg sol og månes bane over himlen?

Lær mere om de gamle, nordiske traditioner, om årshjulet og naturhøjtiderne og den forbindende, spirituelle naturpraksis at følge årstidernes rytme for at opnå et liv i dybere ro, langsommelighed og med masser af nærvær.

Forløbet tilbyder dig en udstrakt hånd at følges med, hvis du ønsker at tage de første skridt - eller de næste - på vejen tilbage mod et enklere liv og dyb forbindelse til jorden og et strejf af eventyr.

Til dig der gerne vil finde og forstå din egen plads i en moderne verden med ældgammel viden i ryggen.

Vi starter sammen med vårens ankomst 1. marts 2024 og følges ad et helt årsløb.

Pris

Til dig der allerede har bogen:

100,- pr. måned eller 1200,- (inkl. moms).

Pris inkl. bog m. signering:

125,- pr. måned eller 1450,- (inkl. moms).

Illu-2

På vandring gennem årshjulet 

Fb cover Årsforløn-3

Hver måned får du

☀︎ 45 min webinar om både urter og elverfolk med mulighed for spørgsmål
(1. tirsdag hver måned kl. 20, undtagen juli, hvor vi holder sommerferie)
Webinaret bliver optaget og kan ses på replay.

☀︎ Mindst én video om månedens fokus

☀︎ Et lukket forum med mulighed for at deltage i studiegruppe

☀︎ Opgaver der hjælper dig med at arbejde med både plantemedicin og naturpraksis

☀︎ Ubegrænset adgang til alt materiale og videoer uden udløb

☀︎ Et nærende fællesskab af ligesindede der ligesom du også længes efter jordens visdom

Om bogen

Når de dybe skove kalder…

Blandt urter og elverfolk er en indbydende og reflekterende håndbogscollage af naturpoesi, urtekraft og inspiration fra Moder Jords store medicinskab. Som en almanak vandrer den gennem årets måneder og inspirerer os til at blive klogere på naturens gaver. Både i form af nemme, effektive opskrifter til det naturlige husapotek og som en mere fordybende og forbindende væren i naturen, som mange længes efter i dag. En hverdag i harmoni med naturens rytmer, med mere ro og i dybere forbindelse til nordens ældgamle visdom.

Maria Lisette Jacobsen, kendt som Hyldemor, giver kyndig vejledning i de mest almindelige urter og deres anvendelse, samtidig med at hun tager os med på en poetisk rejse ind i livet i skoven. På sin jordnære facon bringer hun verdenerne sammen i en nordisk inspireret shamanisme og er både unik og banebrydende med sit fokus på anvendelse af urter, spirituel naturterapi og smukke fortællinger. Således er bogen på mange måder en værdig efterfølger til heksen Dannie Druehylds håndbogsklassiker.


Fra Muusmann Forlag 2023 - find den her.

Blandt urter og elverfolk