Omtale og anmeldelser

“Helt igennem fantastisk oplevelse på shamanistisk grundkursus. Maria Lisette er meget respektfuld og grundig og er et bundløst bæger af viden om naturen og dets vidundere… Tak for rejsen”
Maria Joy Pristed

“Sikke en rejse – stor oplevelse. Kan godt lide din både alvorlige, uhøjtidelige, ærlige og humoristiske måde at undervise på, du skaber en meget tillidsfuld atmosfære”
Stinne

“Du topper med din undervisning; du er et fantastisk autentisk, dygtigt og omsorgsfuldt menneske med en viden så stor, man bare har lyst til fortsat at gå på opdagelse i. Du deler ud af din viden på den skønneste måde. Du har om nogen styrket mig i min shamanistiske tro og formåen. Og jeg vender tilbage til dig igen og igen”
Pia Nissen Tylak – www.pianissentylak.dk

“Maria arbejder med naturen med indsigt, kærlighed og respekt, og hun har hjulpet mig til, ikke at føle mig så sær og anderledes, som jeg ofte har gjort, når jeg har talt med planter og dyr, som ligemænd”
Mia Andersson

“Jeg har aldrig følt mig mere hjemme, end når jeg fordyber mig i Marias tekster om livet og naturens smukke verden . Det giver mig livskraft og lyst til at leve . Og minder mig om at skoven er min bedste ven”
Laura F. R. Christensen

“Jeg meldte mig til kurset fordi jeg ønskede at dykke dybere ned i plantevisdom og lavpraktisk viden om urtemedicin. Begge ønsker er blevet fuldt ud opfyldt og jeg føler nu jeg har en solid ”værktøjskasse” af redskaber til selv at gå videre med det. I kurset kom vi godt rundt omkring mange aspekter af det at lave sin egen medicin, og også etikken og holdningen bag. Jeg føler jeg har fået indblik i og viden om et håndværk som går tusinder af år tilbage, transcenderer kultur og samtidig er yderst relevant for mennesker i dag. Det har helt klart beriget mit liv og jeg føler en dør (”port”!) er blevet åbnet for mig. Jeg slutter således kurset af med tinkturer, infusioner og salver i køkkenskabene og spændende shamanistiske oplevelser i bagagen.

Maria er en kompetent og professionel underviser, som samtidig er personlig med et solidt glimt i øjet. Og det kan varmt anbefales at se hendes youtube videoer hvor man ofte får et kig ind i hendes pragtfulde have – meget inspirerende.

Jeg har alle 6 moduler til evig eje, hvilket er dejligt, for jeg kommer helt sikkert til at gennemgå dem mange gange for at suge al Marias viden til mig J Jeg anbefaler kurset til alle der er interesseret i et mere naturligt forhold til planter, sig selv og livet generelt. Derudover er der virkelig meget ”value for money” idet kurset er meget gavmildt prissat.”
Tine Rossel, fysioterapeut, 32 år, mor til 2 piger og ejer af ”Nordic Birth – naturlig fødselsforberedelse” (www.nordicbirth.dk)