Kvinden i haven

Helbredende planter og magiske urter har altid været en del af mit liv. Som barn på det subtile, eksperimenterende plan, men som voksen som en bestandig del af den måde, som jeg gik til livets små og store udfordringer på, når det gjaldt min egen og min families helbred. Jeg oplevede ikke de store resultater, men jeg kunne slet ikke lade være med at søge naturens kraft, når der var ting der skulle “helbredes”.

Siden 2010, hvor jeg blev bekendt med den amerikanske, shamanistisk inspirerede urteguru Susun Weed og hendes tradition inden for holistisk urtekundskab – som hun kalder “the Wise Woman Tradition”, har mit liv taget en drejning. Arbejdet med planterne fylder nu det meste af min frie tid, og i takt med at viden og evner øges, oplever jeg nu også helt andre gode resultater.

Susun Weed har et fint ordsprog som lyder “Herbal medicine is people’s medicine”. Netop dette – at vi kan give kraften for helbredelse tilbage i hænderne på folk selv, er en smuk og stærk drivkraft, også for mig. Hun er min store inspirator, og hendes lære og kurser har ændret mit perspektiv på mange ting i livet.

Lær mere

Vil du vide mere om mit arbejde med planterne, så tjek min youtubekanal HER

Eller tag med på mit kursus om praktisk og magisk urtekundskab, så læs med HER