Maria Lisette Jacobsen

Jeg er kvinden bag Hyldemors Have og siden her, er et vindue ind i min verden.
Min verden er fuld af jord i et liv der leves på jordkraft. Et liv, der er fuld af passion for naturen. Planterne. Jorden og skoven.

Jeg underviser i shamanistisk praksis, naturarbejde og plantelære, både som magisk og medicinsk håndværk. Min uddannelsesbaggrund bunder også i jord; jeg er uddannet cand.mag. i forhistorisk arkæologi og arbejder også som arkæolog.

Jeg er både mor og kone i det gamle hus i Hyldemors Have et sted i det stevnske land.
Helt derude hvor ravnene kalder og Ugle bor i birketræet. Her hvor vi lever under Sol og Måne med landskabets myter omkring os.

På siden kan du læse om – og slå følge med mig, når jeg deler ud af mine erfaringer med planterne. Om livet i al sin almindelighed. Om det naturnære verdenssyn og om hvorfor en besjælet verden er porten til et jordnært liv i tæt forbindelse med livets store kredsløb.

Vil du læse mere om min baggrund, så klik dig videre til

Kvinden i skoven – om shamanismen

Kvinden i haven – om planterne

Kontakt:
T: +45 23 95 05 43
@: maria@hyldemorshave.dk

Som underviser kan jeg tilbyde dig

  • 15 års erfaring med nordisk shamanistisk arbejde
  • En bred viden om praktisk, medicinsk og magisk arbejde med lægeplanter
  • En dyb og solid jordforbindelse
  • En ligefrem og ”nede-på-jorden” undervisningsform
  • En baggrund inden for arkæologi samt nordisk tro og tradition