Varselstagning og naturarbejde!

At tage varsler er en ældgammel skik – lige fra tidernes morgen har mennesket søgt at tolke budskaberne i Sol og Månes vandring eller læse tegnene i træernes knopper. For at få vid om hvad fremtiden bringer eller for at søge hjælp til hverdagens udfordringer.

Den vilde natur rummer urkraft og visdom, som er tilgængelig, når vi træder ind i det hellige rum med en klar formuleret hensigt, skaber ritualets ramme og begiver os ud på en varselstagning.

Alle kan gå en tur i skoven eller langs stranden og få “blæst tankerne igennem”, men på dette kursus vil vi arbejde mere grundlæggende med varselstagning og rådslagning med og i naturen.

Vi mødes i det eventyrlige gamle istidslandskab i nærheden af Bastrup Sø og Ganløse Eged Skov, hvor isen og oldtiden har formet bakker, dale og smukke søer. Her har der været skov i mere end 10.000 år, og selvom den skov der står her i dag er dyrket – emmer området af gammel kraft!

Vi har base ved en skøn gammel spejderhytte og drager ud i vildnisset for at søge råd og viden. Her vil vi træne, med shamanens øjne og perspektiv, at søge hjælp i naturen og blive bedre til at forstå de svar, som vi bringer med os hjem. Der vil blive mulighed for at prøve kræfter med både tusmørket og skovens magi.

Kurset er et videregående forløb og kræver at du har grundkursus eller lign. (Kontakt mig hvis du er i tvivl). Kurset henvender sig bl.a. til dig, hvis du har vanskeligt ved at lave trommerejser.

Den kan også bruges som introduktion og forberedelse, hvis du planlægger at lave en udesidning. Eller hvis du bare føler længslen i hjertet efter at komme ud i vildnisset.

Læs mere om varselstagninger: ”Nature will provide” http://www.hyldemorshave.dk/identitet/nature-will-provide-om-varselstagninger/, ”Når de dybe skove kalder” http://www.moola.dk/artikel/naar-de-dybe-skove-kalder/ eller i Annette Høsts bog “Jorden Synger – Naturens kraft og nordiske rødder”

Indkvartering er i fælles sovesal, alternativt telt. Hytten er primitiv, men har masser af hjerterum!

18. – 19. juni 2016, Hytten Egelund, Småsøerne 9, Ganløse Eged Skov, 3660 Stenløse.
Undervist af Maria Lisette – Pris: 1675 kr. (dep. 500 kr.)
Max. 12 deltagere!
Tilmelding kun bindende via
maria@hyldemorshave.dk eller tlf: 23 95 05 43 (mellem kl. 10-20)