Kurser

På de shamanistiske kurser får du redskaber og viden der gør dig i stand til at skabe en mere meningsfuld hverdag med en daglig praksis og opmærksomhed mod naturens kraft og kredsløb. Du bliver introduceret til teknikker og viden om trommerejser, som en mulighed for at søge råd, healing og vejledning hos dine egne skytsånder og åndelige vejledere.

På urtekurserne lærer du desuden hvordan, at du kan få glæde af naturens og planternes kraft i din hverdag og gennem det arbejde styrke din sundhed og forståelse for naturens helbredende egenskaber. På den måde får du mulighed for at leve et mere harmonisk liv i overensstemmelse med den du er og din længsel efter at finde tilbage til naturens kraft.

“Jeg kan tage dig med ud i skoven og lærer dig om hjørnerne på verden. Jeg kan vise dig solens bane og hvordan træerne hvisker til hinanden. Jeg kan lære dig at mærke dine rødder og hvordan hvert skridt du træder på den gode jord, kan blive fuld af opmærksomhed og tillid.”

Jeg tilbyder

  • Undervisning i shamanisme, naturarbejde og urtekundskab
  • Vejledning til din egen praksis (også via mail, telefon eller skype)
  • Foredrag om mit arbejde med naturens kraft
  • Ritualer og ceremonier tilpasset dit behov (navngivning, ynglingerite, bryllup eller overgange)

Kontakt mig yderligere information og priser

@: maria@hyldemorshave.dk
Tel: +45 23 95 05 43

Omtale

“Helt igennem fantastisk oplevelse på shamanistisk grundkursus. Maria Lisette er meget respektfuld og grundig og er et bundløst bæger af viden om naturen og dets vidundere… Tak for rejsen”
Maria Joy Pristed

“Sikke en rejse – stor oplevelse. Kan godt lide din både alvorlige, uhøjtidelige, ærlige og humoristiske måde at undervise på, du skaber en meget tillidsfuld atmosfære”
Stinne

“Tak for en rigtig god og lærerig dag. Det var virkelig veltilrettelagt, som at vandre et skridt ad gangen ind i mørkets favntag. I går gik jeg ud ved solnedgang og sad og ventede på mørket, som blidt kom mig i møde og slet ikke var farligt eller uhyggeligt. Tak for de første skridt og blide puf.”
Terese

“Du topper med din undervisning; du er et fantastisk autentisk, dygtigt og omsorgsfuldt menneske med en viden så stor, man bare har lyst til fortsat at gå på opdagelse i. Du deler ud af din viden på den skønneste måde. Du har om nogen styrket mig i min shamanistiske tro og formåen. Og jeg vender tilbage til dig igen og igen”
Pia Nissen Tylak – www.pianissentylak.dk

Læs flere anmeldelser her…